29 Şubat 2012

Kulak Detoksu..

Ruhun dinlensin accık  gel gel..

 

11 yorum:

  1. Öyle iyi geldi ki.. Teşekkürler.
    Bir şey rica edebilir miyim? Yorumlardan doğrulamayı kaldırır mısınız? Zaten güvenlik açısından hiç bir fonksiyonu yok ama ben okuyamadığım kodlar yüzünden yorum yapmaktan vazgeçiyorum hep. :(

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Gülsüm Hanım, öncelikle teşekkürler ilginize..
    Aslında doğrulamayı "hangi yeni yorum gelmiş", bunu daha rahat görmek açısından tutuyordum, diğer türlü yeni gelen yorumdan belki haberdar olamam diyeydi düşüncem, belki oluyorumdur da benim haberim yoktur buda olabilir tabi =), blog kullanımında yeni olduğumdan. Bu konuda bilgi sahibiyseniz beni de bilgilendirirseniz ayrıca sevinirim..Buarada denetlemeyi kaldırıyorum, bide böyle deneyelim..
    Sevgiler saygılar..

    YanıtlaSil
  3. http://hertelden-everything.blogspot.com/2012/03/blog-yorumlari-nasil-duzenlenir.html
    Sevgili gökçe yukarıda verdiğim linkte yorumlarla ilgili bazı biligler vermiştim. Sana yardımı olacağını sanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bir şey değil Gökçe. Ben de senin kadar keyifliyim. Çünkü artık o abuk subuk doğrulama kodları bana engel olamayacak.:)) Bir de söylemeden geçemeyeceği, blogunun adına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  5. =) Valla Gülsüm Hanımcım ben de cahil bloggerlığımı sizlerin sayesinde atmaya çalışıyorum üzerimden. Hatta ileriki zamanlarda kapınızı çalabilirm birkaç soru için... Birçok şeyin canını severim yaradandan ötürü buarada =))

    Tekrar görüşmek üzere.
    Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gökçe. Hepimiz acemiydik ve hepimiz hala acemiyiz. Bildiklerimizi birbirimizle paylaştıkça profesyonelleşeceğiz. Her zaman bildiğim her konuda yardımcı olmaya hazırım. Bilmediklerimizi de birlikte öğrenmeye çalışırız.

      Sil
    2. Doğrulama var diye tamamlamadan bastım. Bi de baktım ki doğrulama yoookk. Bi sevindim ki sorma. Sağol ya.. Teşekkür ederim.

      Sil
  6. Ben teşekkür ederiiiiim =)) gülümsettiniz, çok hoşsunuz, sağolun.

    YanıtlaSil
  7. süpperr sağolasın valla gece gece bir kendime geldim takipçinim:)
    geleceginpatronu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Sen de sağolasın Çağlacım, herşeyde olduğu gibi müzik zevkimi de birlikte yaşamamız beni de ekstra mutlu ediyo..Ben de senin takipçinim artık, bilgilerinden faydalanmak isterim..Başarılar diliyorum, arzu ettiğin yerlere gelirsin inşllh.Tanıştığıma memnun oldum..
    Şimdilik bye=)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...