7 Mayıs 2012

Yihhu! İlk Mim İlk Ödül...


Sağolsun Bir Kase Lezzet bloğunun sahibesi sevgili Ayşe Hanım, o muhteşem tarifleri arasında bana da bi ödül uzatıvermiş. İlk mimim olmasından mütevellit, aha mim neydiki ya şinci diye sek sek sekerekten bi ne olduğumu şaşırmamın akabinde herşey stabil hale geldi ve çok geç olmadan bişiler karalamak istedim.

1- İlk kuralımız 11 arkidişimizle berbaber paylaşmak bu ödülü. E tabi biçok insan var ama ilk aklıma gelenleri yazıyorum, bu kişiler aynı ödülü önceden almış ve bloglarında bu işi bigüzel pişirmiş olabilirler ama ben yine de onları yazmak istiyorum, baane baane! Kimsenin geridönüş yapması veya aynı olayı yapması gibi bi zorunlulukta yok tabiki ama ben bu ilk ulvi görevimi dibine kadar kullanmak istiyorum =)

Sevgili    Nalan Ünal           - he
               Aslıcan                 -  pi
               Madam Dö Gonç - miz
               Çağla Beycan      -  bi
               Aslı                      -  ri
               Kitap Eylemcisi   -  miz
               Ayşenur               -  bi
               Eda                      -  ri
               Tuğçe                  -  miz
               Seher                   -  he
               Özlem                  -  pimiz

2- Sonrasında da blog sahiplerine haber veriyoruz efenim.

3- Yukarıdaki Versatile Blogger ödülü görselini de sayfaya yapıştır gelsin.

4- Bu ödülü size iliştiriveren arkadaşımıza hörmetler etmeyi de unutmuyoruz; Ayşe Alkan Hanım'a tekrardan teşekkür ediyorum. Allah o 'Truffe Çikolatalı Toplar' yapan ellere zeval vermeye..

5- Sonracığıma da kendimizle ilgili 7 has gerçeği paylaşıyoruz.

hımm..zevkli olcak bu:  

* Blokta sürekli bi müzik paylaşmamak için kendimi zor tutuyorum inanın, öf amaan bu kız da burayı interaktif radyo mekanı sandı ayol demeyin diye..

* Sanılanın ve çoğunuzun aksine soğuk yatak severim ben, içine girdiğinde dızzz ediceksin, evet aynen öyle hemi de yaz kış. Benden önce kardeşim, annem kısacası biri girip önceden ısıttığında gıcık olurum!

* Bulduğum her aralık ve mekanda etamin yapabilme kabiliyetimi çok iyi icra ederim, hatta bu konuda sınırımı zorlamak adına kendi çapımda rekorlarım var, belki paylaşırım daha sonra, belki de paylaşmam, emin diilim....ehehhe

* Birilerine piano çaldığımda olurda bi parçada hata yaparsam genelde pek anlaşılamadığından o yanlış notayı alelade bi ezgiye çevirip parçaya yedirmeye çalışıp enazından kendimi çok acaip kandırırım, yaparım bunu.=)

* Canım çektiğinde çok sağlam fantaaazi müzik dinliyebilirim, her cinsinden.

* Blokta özellikle içime trt spikeri kaçmış gibi konuşmaktan da özellikle kendimi men ederim zira burası içimi dökme rahatlama mekanım, oyüzden güzel türkçemin dilbilgisini ve imla kurallarımı enazından bu mecrada kendime göre revize edip öyle yazıyorum, yoksa dış dünyada fazlasıyla hoş konuşuyoruz gözünüzü seviyim burda bari cıvıtalım gurban olıyım. Cahil cahil yazıyo falan diyeniniz varsa diye yazıyım dedim yeri gelmişkene, hoşgörün. Bilinçli seçimim yani.

* And the final oscar goes tooo...son olarak cidden bu blog alemi çok iyi geldi, millet derdi de inanmazdım, insan iyice içine girdimi bırakamıyo, bi nevi spa merkezi yahu. Birbirlerini tanımayan insanlar bukadarmı birbirlerine iyi gelir. Geyik meyik demeyin de harbi harbi cansınız ciğersiniz be!

Haydin kalın sağlıcakla, Allah'a emanet.


13 yorum:

  1. yakışır arkadaşıma
    :)
    nice ödüllere

    YanıtlaSil
  2. Ödül için çok teşekkür ederim sevgili Gökçe.Çok zarifsin:)))

    YanıtlaSil
  3. Valla benim asla yapamayacağım kadar harika cevaplar vermişsin :) ödülün hayırlı olsun :) burda adımı görmek çok güzeldi, teşekkür ederim :)

    Birde son yazıma bakarmısın rica etsem :)

    YanıtlaSil
  4. öül için teşekkürler, daha önce bir 7 gerçek mim'i yapmıştım ya o sebepten bunun üzerine biraz düşünsem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boşverin illa zorunlu diilsiniz, benim ilkti ya oyüzden şımarmam lazımdı =)
      Sevgiler

      Sil
  5. Ödülün için tebrikler....
    Beter Böcek' i de çok severim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Fake bacı, evet Tim Burton yapıtlarına ayrı bi düşkünlüğüm vardır..Buarada sen de Game of Thrones çuymuşun, oyüzden ayrı bi hörmetler ederim sana, öperim de. =))
      Sevgiler şelalee..

      Sil
  6. ödül için çok teşekkür ederim. ben uzak kaldım buralardan kusura bakma geç cevap yazabiliyorum. tam olarak ne yapacağım, heyecan yaptım :) sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam tuğçecim,hiçbişi yok aslında, benim madde madde sıraladıklarımı arzu edersen sen de aynen uygulicaksın, tabi kendi yorumunu kataraktan =)
      çok çok sevgilerr

      Sil
  7. Enee ben yeni gördüm bunu kii :) Miminde bana da yer vermişsin pek mesut bahtiyar etmişsin beni :)

    Teşekkür ederiyor yanaklarından öpüyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...