20 Ocak 2014

Pazartesi Geyşası derki: "İyi haftalaar"

Merhabalar,
Sevgili arkadaşım sitem edip durur, şu el emeklerini bi ben göremiyorum diye. Benim de huyumdur, yapacağım insan için arayışlarımda çalışmayı gördüğümde o insanı hissetmeliyim, herhangi bişiyi bana onu çağrıştırmalı.

Nitekim, canım arkadaşım seni bu şirin geyşada gördüm =). Güzelliğini, o kuzgun siyah saçlarını, kibarlığını kumaşa nakşettim nacizane. Tabi instagramda görüp beğendiğin bu işlemenin sana ait olduğundan henüz haberin yok. Daha fazla üşenmeyip gıçımı bi zahmet kaldırıp sana gelebilirsem büyük buluşma gerçekleşicek.





İşleme detaylaları:
28 ct. krem etuval keten üzerine,
DMC mouline ipleri.




Hadin öperim gözlerinizden..

5 yorum:

  1. hadi güzel şey, 10marifet'e gel sen. hadi. :)

    YanıtlaSil
  2. Iyi Akşamlar 10 marifetten sitenizi buldum. Elinize sağlık çok güzel işler yapmışsınız. Ben de ufak ufak başladım biraz acemiyim. Kumaş ve kasnakları nereden temin edebilirim acaba sormak istedim. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, hoşgelmişsiniz, sağolun.. Oturduğum yere yakınlığından dolayı ben çoğunlukla Bakırköydeki dükkanları tercih ediyorum. Postaneye giderken Gür Pasajı vardır, biliyo olabilirsiniz, oranın alt katında hem çeşitli kumaşlar, ipler satan bi tuhafiye vardır, hobi malzemeleri satar, aradığınız herşeyi bulmak mümküm. Onun dışında yine bakırköyde taş mektebin ordaki balıkçıları geçtikten sonra 'Semih Yener' ardır, dükkanı bulmak biraz zor olabilir. Daha birsürü var aslında ama bana göre en kolay ulaşılabilir olan Gür Pasajı'dır, bilginiz olsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli işlemeler diliyorum aramıza hoşgeldiniz :)

      Sil
  3. Merhabalar.Az sonra sabah ezanı okunacak ve ben sizin bloğunuza takıldım yatamadım bir türlü.Bayıldım tüm yaptıklarınıza.Ellerinize sağlık muhteşemler.Ben de yapmak istiyorum bir süredir yarım kalmış seccademden başka marifetim yok :( Aklımda sorularım çok :( Mesela ton çeşitliliği ne kadar fazlaysa o kadar güzel oluyor yapılan iş ve çok sayıda tonda ip almak gerek bir de etuvalketen ve ithal etaminden bahsetmişsiniz bunlara nasıl ulaşırım ipleri etamini şablonu nasıl hesaplı bulurum internet üzerinden bilmiyorum.Yeni başlayanlara aydınlatıcı bilgiler gönderiyorsunuz eğer mümkünse ben de istiyorum.Bir de bu geyşanın şablonunu gönderirseniz çok sevinirim.Hangi renkleri almalıyım bu geyşa için?Uzun oldu kusura bakmayın ne Olur.Uykusuzluk başıma vurmuş olmalı :) iyi sabahlar :) fundakaymak@hotmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...