11 Mart 2012

Etaminden Seçmeler

Hani patchworklü bir çocuk yorganı yapımından bahsetmiştim bir önceki yazımda, onlardan birkaç kare fotoğraf çektim bizim serserilerle, pek bi yakıştılar.. Bitmeden siz de göz atın istedim. Kaneviçe dergisinin 24. sayısında bir çocuk battaniyesi görmüştük, aşağıdaki figürler oradan, tabi renklerini değiştirerek yaptım çoğunu, bu şekilde kendimden bişiler eklemek daha özgün oluyor, daha fazla keyif alıyorum yaptığım işten.. Bu etaminlerden 3 adet daha işleyip anneme devredicem işi. Nihai sonuca beraber tekrar bakarız...

Huzurlu pazarlar olsun hepimize..






18 yorum:

  1. İşlemeler harika olmuş..Bayıldım. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.Eminim süper bir şey çıkacak ortaya. Ellerinize,emeğinize sağlık.Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Tuğçe, inan ben de sonucu sabırsızlıkla bekliyorum...
    Ayrıca senin de delisi olduğun amigurumiyi de denemek çok istiyorum hiç yapmadım, fırsat bulunca bigün yapıcam. Buarada senin elinden çıkanlar da çok tatlı oluyorlar, eline sağlık ben de seni çok tebrik ediyorum..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaaa havalara uçtum yorumunu okuyunca. Çok teşekkür ederim.Beğenmene çok sevindimmm. Hastalık gibi amigurumi bir bulaştın mı kurtulamıyorsun.amigurumi.net i mutlaka ziyaret etmelisin başlamadan önce.çok yararlı oluyor.tekrar teşekkür ederim.kucak dolusu sevgiler,

      Sil
    2. Dimii =) ben de accaip seviniyorum yorumlarınızı okuyunca, hem şevklendiriyo da insanı..Tamam bakıcam saolasın tekrar..
      Sevgiler hörmetler bizden Tuğçecim ya ayıp ediosun görüşelim yine =))

      Sil
  3. Ya bunlar çok güzeller, bayılıyorum etamine ama henüz öğrenemedim :( ellerine sağlık, her parça ayrı güzel olmuş, sonucu merak ettim.

    YanıtlaSil
  4. Saolasın Aslı, ben de merak ediyorum, beraber görcez inşallah.
    Ayrıca da accaip basit, senin de elinden her iş geliyo maşlh hayli hayli yaparsın. Tez zamanda yapıp paylaşmanı beklicem=) Ayrıca şablon takviyesi de seve seve yaparım bilgin olsun.
    Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  5. Bunlar çok cici olmuş.Hepsi de çok şeker.Battaniyenin bitmiş halini düşünemiyorum.Harika bir şey olacak sanki:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolun Özlem hanım, ben de öyle umuyorum inşallah =)
      Tekrar görüşmek üzere..

      Sil
  6. Ya bunların şablonları var mı desem, varsa bana da bana da desem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Esen, bu etamin şablonları Kanaviçe Dergisinin 24. sayısından, ordakileri büyütüp bastırmştım. Dolayısıyla Pc arşivimde kayıtlı olarak bulunmuyo malesef. Dergi olarak mevcut.
      Şiimdi yorumunu görünce internette ufak bi araştırma yaptım ama derginin indirilebilecek formatını bulamadım şimdilik. Ama belki sen ayrıntılı bi araştırmayla bulabilirsin.
      Fazla yardımcı olamadım busefer, kusura bakmayın lütfen =)

      Sevgiler

      Sil
  7. Ne demek kusura bakma, rica ederim, araştırma yapmışsın ya, ben teşekkür ederim :) ben bizim tuhafiyeye sorarım, eski sayılardan bulurum belki, orda vardı eski dergiler :) Olmadı canımız sağolsun, milyon tane örnek var kitaplarda, internette, bloglarda,biz yeter ki yapmak isteyelim...
    teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlayışın için teşekkür ediyorum, saolasın.
      Tekrar görüşmek üzere.

      Sevgiler

      Sil
  8. cok hos duruyorlarrr
    gonlunuze saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birbirinden güzel yorumlarınız için saolunuz
      çok sevgier

      Sil
  9. işlediğiniz etaminlerin resimlerini yakından çekip tekrar yüklemezmisiniz bayıldım kızımiçin yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Öncelikle teşekkür ediyorum yorumunuz için.
      Çalışmaların şablonlarını size mail atmak çok isterdim fakat, görseller bilgisayar ortamında değil, Kanaviçe Dergisinin 24. sayısından işlemiştim. Yakınınızdaki gazete bayisine sorup belki geçmiş sayıyı getirtebilirsiniz. fotoğraf çekme kısmına gelirsek de, emin olun yakından bile çeksem ordan bakarak işlemek nerdeyse imkansız olucaktır, orlon iplerle işlediğim için çok dolgun duruyorlar ve ilmek sayısı seçilemiyor.

      Yardımcı olamadığım için özür diliyorum, umarım eski sayıyı bulabilirisini.

      Sevgiler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...