8 Nisan 2013

Spring is coming!

Dostlar merhaba!

Evet bahar kapıda, arada göz kırpıp geri kaçıyo sağolsun ama azimliyiz bekliyoruz inatla. Bende de bahar özlemi öyle artmış olucakki kendimi Hélène Le Berre tasarımı olan bu tabloyu yaparken buldum kendimi. İyi de oldu içimi açtı. 







İyi haftalar, huzurlu baharlar.

11 yorum:

  1. arkadaşım süper olmuş yaaa.sen bu işi biliyorsun emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili adı bende saklı arkadaşım sağol varol, sizlere layık olmaya çalışıciğim biliyorsun çok sevgiler saygılar =)

      Sil
  2. Elinize sağlık .Etamine ben de bayılıyorum.Şimdilik dikişle uğraşıyorum ama aklımın köşesinde de etamin işi var.Modelleri nerden alıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Pınar hanım, evet diğer hobiler gibi etamin de ayrı bi keyif hakikaten şiddetle tavsiyemdir. Şablonları internette hummalı bi araştırma sonucu genelde buluyorum, bunun dışında da satılan dergi veya kitaplardan ediniyorum, hatta türkiye de satılan Kanaviçe dergilerinden alıp fikir edinebilirsiniz, tüm bayiilerde satılıyo. Benim çalışmalarımdan arzu ettiğiniz şablonlardan size gönderebilirim,bilginz olsun.

      Sevgiler.

      Sil
  3. Ellerine sağlık Gökçe'cim, her zamanki gibi güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın. Senden ilk şablonumu istediğim gün daha dün gibi aklımda aslında, nerden nereye işte, zamana bak sen, durduğu yok ama olsun aksın gitsin ki birikimlerimiz paylaşımlarımız artsın.

      Çok sevgiler Nalan öpüyorum

      Sil
  4. teşekkürler Proje Çantası,
    thanks Anna de Nord

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Gökçe hanım merhaba.gene harika bi model seçmişsiniz. Sizden daha öncede model istemiştim göndermiştiniz. İkisinide bitirdim :))acaba???? Bunuda istesem:) şimdiden çok teşekkürler evimin en güzel yerindeler sdkcmn04@hotmail.com Sevgiler:). Seda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Seda hanım, sağolun. En kısa zamanda şablonu göndermeye çalışıcam.

      Sevgiler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...